Trouwpak

Op zoek naar je ultieme trouwpak?

Trouwen is de meest liefdevolle ontdekkingstocht die de mens kan ondernemen. Elk detail telt en dus ook jou trouwpak. Of je nu op zoek bent naar iets ‘low-key’ of eerder iets uitgesproken, een ding staat vast: je wilt er schitterend uitzien en je vóóral fantastisch voelen op jullie dag! En niet alleen de bruidegom, maar ook zijn (schoon)vader, getuige en vrienden willen er op jullie dag top uitzien. En hier komen wij goed van pas. Onze ervaren tailors adviseren je graag bij het samenstellen van jouw unieke trouw-look.

Suit to go vanaf €450

We hebben in de winkel een groot aanbod aan trouwpakken van verschillende prijscategorieën, verschillende silhouetten, stijlen en merken. Dit alles wordt aangevuld door alles wat bij een trouwpak hoort. Prachtige hemden, een kleurenwaaier aan dassen en strikken, een gamma aan stijlvolle schoenen en bijbehorende riemen,… om het totale plaatje helemaal af te maken.

Trouwpak vanaf € 450

Hemd vanaf €125

Dassen vanaf € 35

Pochetten vanaf € 20

Riemen vanaf € 65

Schoenen vanaf € 260

Suit to create vanaf €655

Indien je een look voor ogen hebt dat we niet in de winkel hebben hangen dan creëren we dit gewoon zelf. Een volledig op maat gemaakt trouwpak dat volledig door jou is samengesteld met eventueel een maatwerk hemd om de look tot in de puntjes te doen kloppen is volledig mogelijk bij Tisser. Laat je bijstaan door onze ervaren tailors en samen zorgen we ervoor dat de bruidegom volledig past binnen jullie plaatje.

 

Trouwpak vanaf € 655

Blazer vanaf € 465

Broek vanaf € 215

Gilet vanaf € 245

Hemd vanaf € 125

Benieuwd hoe dit alles in zijn werk gaat? Kijk dan hier even naar.

Spring gerust even binnen of bel ons op voor meer info. We ontvangen je graag voor een gesprek om jullie visie op jullie dag te ontdekken. Wij zorgen dat de bruidegom en zijn gevolg hier perfect in past.

Volg ons op instagram van ‘Tisser’ of ‘Jukes by Tisser’ om onze realisaties te bekijken van happy bruidegommen! 

Congratulations

to the happy couples,

Team Tisser